Ladies night out :)

Ha ha, japp, i lördags gjorde jag, mamma och syrran stan osäker ;) åtminstone parken och bowlingen. 
Min fd kollega frågade mig för ett tag sen om jag inte skulle med ut och dansa den 17:e?! Lasse Stefanz skulle spela och jag hade inte varit ute på evigheter och dansat, så jag tänkte va fan, kör bara :) Frågade mamma om hon inte skulle hänga på och hon pratade med syrran så, så blev det. Mamma, syrran och jag träffades hemma hos mamma, drack lite vin, och gick sen till parken :) Jag hann väl inte mer än få av mig jackan innan jag blev uppbjuden :) Riktigt roligt, men oj vad ovant det var :P Sen fick jag dansa mer än vad jag hade tänkt ;) Ha ha, men det var roligt! Lars, min fd kollega, bjöd oxå upp så klart så jag fick se vad han gick för ;) Han som är van ;) Riktigt roligt hade åtminstone jag, mamma och syrran tyckte väl det var så där. Syrran fick inte dansa alls och mamma bjöd själv upp för att få dansa nån gång i alla fall. Så i pausen, vid 23, gick vi därifrån. Vid det laget var det en hel del fyllon på plats, vilka inte var så roliga att vare sig dansa med eller träffa på :S Syrran kom på, när vi skulle gå, och det visste jag ju egentligen oxå, att The Liptones spelade på bowlingen, så vi gick hem till mamma så mamma kunde hämta bilen så körde hon oss dit. Mamma var nöjd över kvällen där och släppte av oss bara. Kvällen fortsatte i samma roliga anda och jag hade riktigt kul hela kvällen :D Det var länge sen vi var ute, jag och min syster, och att allt bara var sååååå bra gjorde inte saken sämre :) Vi MÅSTE göra om det här snart igen :)


Denna helgen var det även slutspel i FT-ligan på bowlingen. Fredagens första match gick kanon för E street band, med andra ord Perra och hans lagkamrat Jan! De gick vidare till omgång två och även där spelade de superbra vilket gjorde att de tog sig vidare till lördagens spel :D Kul! Så lördagen inleddes på bowlingen, men tyvärr spelade de inte lika bra som på fredagen så de blev utslagna. Men ändå roligt att de tog sig så långt :D De är så duktiga :) Nästa år har Perra en ny lagkamrat och kommer få spela i elitserien :) Det ska bli kul att följa dem till våren. 300-serien ligger nära nu så jag hoppas få se den första när vårens säsong börjar ;P

Och mitt motionsstim bara fortsätter :) Känns så jäkla gött att det inte längre känns jobbigt och trögt att gå ut och springa! Och inte nog med att vi får motion, jag och Udda, vi får titt som tätt även träning på diverse hundmöten och får tack vare allt mycket kommunikation med varandra! Så kul. Ska bli riktigt roligt till våren sen, när jag är igång ordentligt med mitt springande och vi dessutom kan börja träna lydnad och agility utomhus :) Det ser jag verkligen fram emot! Men närmast nu ser jag fram emot julen med mina nära och kära och efter det flytt in till stan :D Härligt att allt flyter på just nu! Jag bara njuter :)

//Malin 

Hurtig jävel ;)

Jag har alltid tyckt, när man sett nån som varit ute och sprungit vid konstiga tider typ söndag morgon eller sent på kvällen, att det är en sån där "hurtig jävel". Men så blev jag lite full i skratt när jag var ute och gick en rask promenad förut vid 21-tiden, utan hund, jag har ju för fan själv blivit en så där hurtig jävel själv :D Fråga mig inte hur det gick till ;) Får fan lite ångest om jag inte kommer ut och får en rask promenad eller en löprunda någon gång på dagen! Men faktum är att det känns så jävla bra när man varit ute på den där turen. Man blir mycket piggare och man rensar huvudet från tankar, riktigt gött :) Dessvärre får jag hålla igen lite på träningen för att mina leder och muskler inte ska gå sönder :/ Jag skulle vilja ösa på mer, springa oftare, längre och tuffare, för att jag orkar det nu känner jag, men samtidigt känner jag att om jag skulle göra det så skulle förmodligen min kropp gå sönder och det vill jag verkligen INTE! Har hela tiden min bästa väninna Ingela i bakhuvudet, som har två trasiga vader! Jag vill absolut inte att det ska hända! Så därför kör jag fortfarande mina korta rundor med korta intervaller när jag springer. Men oftast så blir det en runda på morgonen och en på kvällen så i det stora hela blir det rätt mycket ändå. Förutom idag som har varit en riktig slappardag! Skönt det med faktiskt. Bestämde mig i morses för att jag inte skulle göra nåt idag, inte ens gå nån "vanlig" promenad, det höll tills jag kom hem från att ha varit barnvakt åt Annelis barn ;) Då kom den där "ångesten" över mig igen och jag var bara tvungen att dra på mig träningskladerna och gå ut :) Udda var jättetrött efter att ha busat med alla hundar hela eftermiddagen så jag passade på att träna på att lämna henne lite och så blev det 20 minuters rask promenad :) Sååå gött! Och det var under den promenaden som jag kom på mig själv, att jag faktiskt blivit en hurtig jävel ;)

Imorgon ska jag till bästaste Carina och få lite el i ryggen igen. Det behövs kan jag säga! Varit rätt mycket runt mig en period nu så ryggen är verkligen inte vad den borde :( Tur att elen funkar så bra. Då kan man lätt åka den timman det tar ner till Jönköping ;) Nu ska vi göra två flugor på smällen och handla lite på ikea oxå, jag och Perra, smidigt :)

Nä, sängen nu. Klockan ska ställas på halv sju, så jag hinner med en löprunda innan jag ska åka imorgon bitti ;) 9 ska vi vara i Jönköping ;)

Natti natti/ "hurtig jävel" ;D

Träningsstim :)

Ja, nu jävlar säger jag bara. Inte nog med att jag tagit tag i min vikt, kanske legat lite på latsidan sen jag träffade Perra ;) , men nu har jag faktiskt tagit tag i det ordentligt! Gick upp 2 kilo när jag träffade Perra pga alla mysstunder framför tv:n och all god mat vi äter, men nu får det bli mysstunder framför tv:n med nyttig mat ;) Men nu har jag dessutom kommit in i värsta träningsstimmet oxå :D Jag går ju mycket med Udda och brukar försöka ligga i lite så man får bra motion, men nu har jag promenerat så mycket det senaste att jag knappt blir varm efter 30 min rask promenad så jag tänkte va fan, nu kör vi och så började jag springa :-O Inte likt mig, jag vet, men vad fan, har man startat om livet på nytt med allt annat kan man väl starta om med ny motionsform oxå :) Jag springer än så länge inga hela rundor, har ju precis börjat, men kör intervallträning. Än så länge inga långa såna heller utan springer typ 3 lyktstolpar och går 2 ;) Ibland blir det längre och ibland kortare, men försöker då dra på lite på farten. Låter löjligt kanske, men det känns jävligt bra!! Och en kollega, och numera även nära vän, som tränar mycket löpning hejar på mig och tycker att det är en riktigt bra start :D Framför allt för att man inte ska ta ut sig för mycket på en gång, få ont och sen lägga ner. Det kommer INTE hända :) Som sagt så känns det så jäkla bra så nu är det bara att köra på!
Har gått ner mina 2 kilo jag gått upp, men nu ska jag fan i mig ner de sista 5 oxå! Nu lägger jag verkligen ner hela min själ i det här så det vore väl fan om det inte skulle gå nu!

Från det ena till det andra, nästan i alla fall för en grej från föregående stycke hänger kvar ;) Perra så klart ;) Jag är såååå lycklig just nu och det tack vare denna underbara man <3 Han får mig att må så jäkla bra, får mig att känna mig som en riktigt kvinna, som jag ju faktiskt är ;) Dessutom funkar allt så bra runt om honom oxå vilket oxå gör att jag är lycklig! Jonathan tycker om honom, mina föräldrar tycker om honom, åtminstone har jag fått den uppfattningen ;) , Udda älskar honom, och jag med <3 Kan liksom inte bli bättre, eller jo, sonen, Perras son alltså, och jag kanske kunde komma lite på bättre fot. Men det är ju lite känsligt där. Han är 20 och jag 28, lite konstigt kanske, och känsligt. Det ger sig med tiden, det är jag helt övertygad om. Hur som helst, jag är lycklig och den känslan kan ingen ta ifrån mig :D

Nya jobbet då? Jo, det går som en dans och jag trivs! Känner ju inte brukaren och övrig personal än riktigt men det känns bra och tror det kommer funka riktigt bra. Vad som är ett stort plus dessutom är att Udda får följa med till jobbet!! Yippi! Nu blir hon assistenthund igen :) Nu slipper jag oroa mig för var jag ska göra av henne när jag jobbar, skönt!

Nähepp hörrni, nu är det minsann dax för sängen. Sov gott och dröm sött ;) det ska jag göra ;) //Malin

Säsongens första snö :)

Inatt kom den, säsongens första snö! Jag fick julkänsla direkt :) Älskar verkligen när det är snö ute :) Jonathan var helt lyrisk han med, trots febern, och tjatade sen han vaknade vid sju imorse om att han ville gå ut, så till slut fick jag helt enkelt ge med mig och gå ut en sväng så han fick leka lite :) Och det var precis vad han gjorde, lekte LITE. Han var relativt pigg inne men när vi kom ut märktes febern av mer och han orkade inte mer än 20-30 minuter :/ Stackarna men kul hade han nog ändå tror jag allt! Fick så klart med kameran ut så det blev nästan 300 bilder ;) Typiskt mig. Men jag bjuder på de "bästa" här ;)

Uddas första snö :)





Jonathan "leker" lite i snön















Jonathan och Udda leker


















//Malin


Uppdatering kanske ;)

Ja, det kanske är dax att uppdatera lite här oxå ;) Har varit vääääldigt dålig på att skriva här på sistone, men å andra sidan har jag hft liiiiiite mycket runt om mig att greja med så jag har faktiskt vare sig hunnit eller orkat :) Knappt orkat med facebook och då kan ni förstå att det varit fullt upp ;) Nu ska ni i alla fall få en full uppdatering om allt som hänt runt omkring mig den senaste tiden som jag bara delgivit er delvis innan ;)

Vi kan börja med min nya kärlek :) Jag har ju bara flyktig nämnt honom tidigare och att mitt hjärta klappar extra för denna man, men nu ska ni få veta hur det gick till, vem det är och hur det är nu :) Av en slump, ödet eller vad det nu var, så träffade jag denna fantastiskt trevlig man på min kompis Petras fest i oktober. Hade inte en aning om vad det var för fest och inte vilka som skulle komma heller. Var bara glad över att få komma ut och släppa loss lite :) Men väl på festen upptäckte jag att det var ett sånt där sexparty där det demas sexleksaker och annat smått och gott, jäkligt kul faktiskt, och jag tog det hela med ett gott skratt, precis som övriga gäster :) Mannen i fråga var inte där från början men skulle dyka upp så snart. Så snart kunde vi så småningom ta med en nypa salt till Olles, Petras kille, stora förtret som inga öl hade utan det skulle han ha med ;D Olle var vansinnig och försökte ideligen ringa denna man. Jag visste vem han var sen innan då jag faktiskt spanat på honom lite på bowlingen tidigare och en före detta kompis varit intresserad av honom. Så dök han upp till slut i alla fall, full som en jävla alika :D Men när han väl var på plats på festen och jag började prata med honom lite smått nyktrade han till rätt snabbt, kanske beroende på allt vatten och vanlig dricka han fick, och kanske lite för att han spydde ner hela Petra och Olles farstubro ;) Annars hade det nog kanske aldrig blivit som det blivit ;) Men som sagt så nyktrade han till och vi flörtade på rätt bra både han och jag vilket till slut resulterade i.....ha ha trodde ni ja. Inga detaljer här va ;D Vi bytte i alla fall telefonnummer, eller rättrare sagt så fick han mitt, jag fick aldrig hans, utan fick allt invänta sms från honom. Det dröjde inte allt för länge, minns inte exakt, men jag skjutsade hem honom på söndagen och sen hörde han nog av sig på söndag kväll eller på måndagen tror jag. På måndagen sen så åkte jag upp till honom på en kaffe och återigen blev det som det blev ;) Konstigt det där ;) Än mer konstigt, faktiskt i början, blev det när jag fick reda på hur gammal han var. Nu har inte ålder någon som helst betydelse, men innan man känner varandra och innan man vet vad familj, vänner osv säger, så blir stor ålderskillnad lite konstig, eller vad man ska säga. Han, ja, okej ni får namnet nu då ;) Perra, är 20 år äldre än mig, med andra ord 48 år. Men som sagt så har inte åldern någom som helst betydelse, men ni kanske förstår att det var lite känsligt både för mig och för Perra i början. Nu när vi officiellt gått ut med att vi har ett förhållande och så så är detta absolut inget vi tänker på. Så med tanke på åldersskillnaden så blev jag "platsmormor" här i början på november ;D Perra har nämligen en dotter som fick en juvlig liten dotter 1:a november :) Det kanske kan kännas lite konstigt, men hans dotter är en underbar människa, precis som sin far ;) , så det var inga bekymmer när vi var där och hälsade på! Ja, och sen har det bara runnit på. Förälskad är jag och allt känns bara såååå bra :) Vi får väl se vad som händer i framtiden :)
Perra med barnbarnet Klara <3


Från det ena till det andra då. Jag har fått nytt jobb. Eller inte nytt i den bemärkelsen för jag är fortfarande personlig assistent men jag har fått ny brukare. Gjorde mitt sista pass hos min gamla brukare häromdagen och det var tufft kan jag säga. Älskade verkligen den arbetsplatsen, den brukaren och dem arbetskamraterna! De var jättegulliga och gav mig en blomma när jag slutade :) Har fått nya goa vänner efter den arbetsplatsen :) Kommer aldrig glömma dem!
Den nya arbetsplatsen är i stan och det kan nog oxå bli bra, men det känns öndå konstigt. Men tiden får utvisa hur det går :)

Annars lever väl livet på som det ska, åtminstone någorlunda bra. Visst är det struligt och rörigt vilket gör att jag mår kasst imellanåt men det ger väl sig. Jonathan är hos mig varannan vecka vilket jag tycker funkar bra. Han har lite svårt att somna på kvällarna ibland men annars är han som vanligt :) tycker i alla fall jag.

Förra helgen bokade vi, mamma, jag, Jonathan och syrran, in en resa med tåg till Göteborg. Jonathan hade aldrig åkt tåg innan så vi tänkte det kunde vara roligt för honom. Och oj vad roligt vi hade :) Inte bara han utan vi med! Träffade mina kusinerns mamma, Malin, som vi inte träffat på flera år, och hade en jättetrevlig förmiddag ihop med henne och min kusin Oskar. Sen fortsatte dagen lika trevligt och vi åkte hem trötta och nöjda allihop. Tog lite bilder med mobilen, inte de bästa kanske men det är tanken som räknas ;)
Mycket att titta på när man åker tåg ;)

Jonathan satt så här större delen av vägen ner till Göteborg ;) Massa kuligt att se på

Efter ett par timmar i Göteborg med fika, massa affärer och åkande upp och ner i de skojiga rulltrapporna slocknade min älskade lille son till slut i vagnen :)

Tågresan hem

Full av bus på tåget ;)


Så, nu har ni fått MASSA uppdateringar ;) Får väl se om jag kanske får mer tid och ork att uppdatera lite oftare nu fram över så det inte blir så mycket på en gång ;)

//Malin

RSS 2.0