Uddas väg hem

Allt började i med en date mellan två vackra hundar, mamma Våga och pappa Kevin.



Den 23/3 resulterade detta i 7 friska, pigga valpar.

Att Udda just skulle flytta till oss visste jag inte förrän hon var ca 6 veckor, men ni får ändå följa henne från början här nu för att se hur hon utvecklats från ett nyfött litet gryn till en långsträckt och vacker 8 veckors valp som flyttat till oss :)
Mindre än en vecka gammal

En vecka gammal

2 veckor, man kan se att ögonen har öppnats :)

3 veckor

Hela gänget 3 veckor

4 veckor


5 veckor



Hela gänget 5 veckor

6 veckor


7 veckor


8 veckor

Hela gänget och mamma Våga

Och så kom lilla Udda hem till Mularp


Udda har varit jätteduktig i natt och sovit i princip hela natten, kanske av rena utmattningen ;) Det märker vi i natt. Var uppe en gång och kissade henne och när vi kom in var hon lite busig, men hon fick en leksak att busa med vilket hon gjorde, själv, så jag fick sova vidare :-O Duktiga Udda! Inte som när Doris kom hem och hon tvärvägrade att sova och levde en och en halv jävel ;) Men som sagt, hon kanske var duktig av rena utmattningen. Det återstår att se ikväll.
Hon har fått träffa alla djuren nu och det går bra. Hon är inte direkt rädd men heller inte på, än. Hon satt i bädden och skällde lite på Fix förut, och morrade, men när Fix blängde på henne slutade hon :D Ha ha. Så söt!

//Malin


Kommentarer
Postat av: Michaela Olsson

Naw! Vilket fint inlägg! Duktig hon är lilla tjejen! Hoppas på kort med henne bredvid stora katten nån dag framöver, hon lär vara pytteliten jämte honom med tanke på att han och en en dräktig Doris såg ungefär lika stora ut =))) Fortsatt lycka till med den lilla <3 Kramar från "mormor"

2011-05-21 @ 10:43:41
URL: http://www.notascrew.rular.se
Postat av: Anneli

Fina fina Udda!

Kommer att gå suveränt med den lilla tjejen!

2011-05-21 @ 21:12:22
URL: http://www.bokskogens.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0