Udda 9 veckor

Ja, igår, den 25/5, blev lilla Udda 9 veckor. Hon har snart bott hos oss en vecka men det känns som om det är längre för hon är så duktig! Är man uppmärksam på henne så gör hon alla behov ute. Hon kan till och med säga till om hon är nödig :) Men missar men det blir det en pöl eller hög så klart ;) Försökte få en fin uppställningsbild men det var inte Udda med på så det får bli lite andra fina bilder på henne när hon är 9 veckor :) Ska tillägga oxå att vi idag har varit på klubben en sväng och hon är ju bara sååååå bra. Testade lite agilitytunnlar och den raka långa tog hon UTAN några som helst problem! Tyckte den var superkul och sprang som en galning om och om igen i den. Sen testade vi en med en krök och hon var lite skeptisk först men när hon upptäckte att det bara var en tunnel sprang hon glatt i den med :D Vi gjorde en valpinkallning oxå och hej vad det går :) Hon är så söt! Nu kommer det bilder ;)
Agility-Udda ;)

En SUPERTRÖTT Udda efter massa "träning" på klubben

Undrar om Udda någonsin växer ikapp Fix ;)

"Vi går in matte"

En nöjd Udda i husses knä efter en fartfylld dag


Mina huliganer får vi inte glömma. De är så skojiga nu. Så fort man går in och nästan viskar :"Bebisar" så vaknar de till liv och vill vara med! Jag försöker ta ut dem i köket en gång om dagen nu för att de ska få vara med vilket de nu börjar uppskatta. Det får bli mer med sånt sen när de är lite äldre, än orkar de inte så mycket. Men de har blivit riktigt stadiga på benen nu och rultar runt, leker med varandra och är allmänt söta ;) Äter gör de som hejsan oxå :-O Fast det syns på dem oxå, de små tjockisarna ;) Kolla själva!
En hundmatssäck är spännande att undersöka :)

Doris undrar oxå om det finns nåt kvar i säcken

En trött "Pluggen" i skön sovstil

Matbaren är öppen en stund

Matbar nummer två är öppen ;)

Kolla in nummer 1 och hans svansföring mot Udda :D Tuffing!

Udda provsmakar lite av valparnas goda mat


Tiili var så klart med på klubben och tränade idag oxå. Idag stod det agility på schemat och OJ vad duktig hon är min lilla snutta :) Antingen har hon lugnat sig betydligt och både lyssnar OCH tittar eller så har jag blivit bättre på att visa henne. Skit samma vilket jag är såååååå nöjd med dagens träning. Hon var lättstryd från både höger och vänster och gjorde precis som jag ville. Kanske lite slarvig på kontaktfälten men gjorde det tillfredsställande så med lite träning blir även det bra! Gött! Fick lite fina bilder på henne idag oxå!
Full koll på Ingela med Myran!

Snuttan blev lite trött till slut hon med ;)


Nähepp, nu är jag med trött minsann. Natti natti //Malin


Kommentarer
Postat av: Ann-Eva

Vad kul att det går så bra med lilla Udda! Jättefina bilder, både på henne och de andra sötisarna. Vilka härliga valpar Kevin och Våga skapat :-)

2011-05-26 @ 23:33:30
Postat av: Michaela Olsson

Agility Udda! Det ligger kanske en karriär och väntar? =) Blir så glad av att läsa att ni förvaltar era små gryn så bra! Haha ja undrar om hon nån gång växer om Fix, han är en bjässe! Å dina små tjockisar ser verkligen för goa ut, sicka raringar! Kramar från oss!

2011-05-27 @ 09:25:13
URL: http://www.notascrew.rular.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0