Bilder :)

Oj oj oj, vad här har slarvats med att lägga ut bilder på mina godingar :) Men det är så att min tid bara fullkomligt rusar iväg och antingen hinner jag inte fota eller så hinner jag inte lägga in några bilder just nu. Försöker umgås och greja så mycket som möjligt med valparna nu så att de blir ordentligt socialiserade innan de ska åka, vilket de faktiskt kommer göra om lite drygt en vecka :-O Vart tog den tiden vägen?? Pof, sa det bara, så var valparna 7 veckor ;) Helt otroligt! Men vilken härlig tid det har varit alltså. De är ju bara för goa :D NU ska ni få se massa bilder på mina bebisar :)

Ja, vad ska man säga ;)

Katternas klöspelare blev en bra sovplats tyckte Phalokopias Elland, Ellan

Söta Tyson

Syskonkärlek <3

Finns det hjärterum finns det stjärterum ;)

Diva

Alford

Diva och Tyson

Doris fick ett lekryck ;D

Ellan

Alford

"Jag ger mig", säger Alford

Pluggen

Sötklick :)

Den dagliga dosen med aktivering för valparna, matupplet :)


Sen passar jag på att lägga in lite bilder på min lilla Udda som ju hunnit bli 11 veckor! Nästa vecka, när hon blir 12 veckor, ska jag försöka få till lite uppställningsbilder! Har inte hunnit ta så mycket bilder på bara henne utan det blir oftast ihop med de andra små, men här kommer några fina på henne i alla fall :)




Hm, vad händer här med dem öronen tro ;D






Som sagt, en massa massa bilder :) Hopppas ni gillar dem ;)

Nu blir det sängen, natti natti //Malin


Kommentarer
Postat av: Michaela Olsson

Grattis till debuten i Elit!!! Å sen ska jag säga att jag vet precis hur det är med tid när man har valpar, den bara försvinner! Men jag tycker att du är duktig på att blogga å visa bilder på vovvarna ändå! Å det där med öronen känner jag igen, Lunas har oxå börjat "lätta" nu =)Men det blir bättre när tänderna bytts ut! Kramar!

2011-06-13 @ 15:07:09
URL: http://www.notascrew.rular.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0